Gulv

Linoleum- og vinylbelegg

Be om pristilbud

Gulvløsninger som tåler hverdagens utfordringer

Linoleum- og vinylbelegg er ikke bare populære, men også svært allsidige gulvvalg som tilbyr mange fordeler. Disse gulvbeleggene er kjent for sin eksepsjonelle holdbarhet, noe som gjør dem egnet for både hjemme- og kommersiell bruk. De tåler godt daglig slitasje og er motstandsdyktige mot riper, flekker og solbleking.

Et bærekraftig valg for et vakkert hjem

Linoleumbelegg er laget av naturlige materialer som linfrøolje, harpiks, tre- og korkmel, samt naturlige pigmenter. Dette gjør linoleum til et miljøvennlig alternativ. Linoleum er også hygienisk og enkelt å rengjøre, og det er et populært valg for både private hjem og kommersielle miljøer. Linoleum er slitesterkt og kan motstå daglig slitasje, samtidig som det beholder sitt naturlige utseende over tid.

Allsidige og robuste gulvløsninger

Vinyl er svært slitesterkt og kan tåle mye trafikk og belastning. Det er også vanntett, noe som gjør det egnet for rom som utsettes for fuktighet, som kjøkken og bad. Dette gulvmaterialet gir deg enestående valgfrihet med et bredt utvalg av mønstre og farger. Det er ekstremt holdbart og tåler daglig bruk. Med enkel rengjøring og god hygiene kan gulvet vaskes med såpe og vann. Det er behagelig å gå og stå på, selv i lange perioder.

Se våre produkter fra Tarkett

Vil du vite mer om våre linoleum- eller vinylbelegg?

Ta kontakt eller kom innom butikken for en hyggelig prat.

 Kontakt oss