Maling

Gi hjemmet ditt et friskt pust

Be om pristilbud

Fargerik kvalitetsmaling

Lyst på forandring i hverdagen? Å male er den enkleste, raskeste og rimeligste måten å pusse opp på. Med litt maling og arbeidslyst kan man endre et gammelt og slitt rom til noe nytt og spennende på noen få timer. Vi tilbyr malingsprodukter som ikke bare gir flotte resultater, men også tar hensyn til helsen din og miljøet rundt deg.

Vi leverer kvalitetsmaling fra anerkjente leverandører som Pure & Original, Tjæralin, Gjøco og Jotun. Kom innom, så hjelper vi deg å finne de riktige produktene til ditt malingsprosjekt.

Pure & Original

Happy Homes Torshov er Norges største leverandør av Pure & Original.

Pure & Original er et nederlandsk, familieeid premium malingsmerke. Pallettene deres inkluderer lyse farger, pasteller, gråtoner og nøytrale toner, og malingen kan være pulverformig matt, høyglans eller matt og vannavstøtende på samme tid. Malingen kan brukes på vegger, dører, møbler, gulv og mange andre overflater. Du kan velge fra et bredt spekter av over 140 farger i syv typer maling, slik at du alltid finner en kombinasjon for utseendet du vil oppnå. 

Produkter fra Pure & Original:

  • Licetto: En slitesterk og vaskbar maling med en jevn og matt finish.

  • Fresco kalkmaling: En autentisk og naturlig maling med en vakker kalkaktig tekstur.

  • Classico krittmaling: En elegant og vintage-inspirert maling med en myk, krittaktig overflate.

  • Marrakech Vegger: En unik og rustikk maling som gir en varm og strukturert effekt til veggene.

  • Carazzo fasademaling: En holdbar og værbestandig fasademaling som gir en jevn og solid dekning.

  • Kalei fasademaling: En tradisjonell og pustende fasademaling som gir en vakker, marmorert finish.

Malingen lages med kjærlighet og respekt for mennesker og natur, og det brukes kun 100 % naturlige pigmenter for å holde prosentandelen av VOC så lav som mulig. Våre produkter oppfyller de strengeste miljøkravene, med en VOC-verdi på mindre enn 30, mens noen av våre produkter ikke har VOC i det hele tatt. Malingen inneholder svært få skadelige stoffer, og vi velger å bruke vannbaserte formuleringer i så stor grad som mulig. Dette betyr at risikoen for allergiske reaksjoner er minimal, takket være de naturlige og miljøvennlige ingrediensene vi benytter.

Les mer om våre Pure & Original-produkter

Tjæralin

Norske hus må tåle mye. Ekstrem kulde, store nedbørsmengder og kraftig sol, gjør at huset må beskyttes godt for å holde lenge.

Tjæralin har utviklet produkter som er ment for norske forhold og som beskytter godt. Hos Happy Homes Torshov får du førsteklasses produkter fra Tjæralin, som hjelper deg å bevare og fornye huset i all slags vær.

Gjøco

Gjøco AS er en ledende produsent og leverandør av maling, beis, lakk og epoxyprodukter med en stolt historie som strekker seg tilbake til 1940.

Hvis du setter helse og godt inneklima høyt, trenger du ikke lenger bekymre deg for skadelig avdamping og ubehagelig lukt når du maler med Gjøco-produkter.

Produkter fra Gjøco:

  • Gjøco Bliss 10 – Vegg og panel er spesialutviklet med førsteklasses råvarer for å gi deg en trygg og helsevennlig løsning. Den silkematte akrylmalingen er ideell for vegger, paneler, glassfiber-vev, tapet, puss og betong. Den er helt fri for løsemidler, malingslukt og skadelig avdamping. Bliss er anbefalt av Norges Astma- og Allergiforbund og er også EU-blomst- og Svanemerket.

Jotun

Bak hver vegg skjuler det seg en inspirerende historie som kan bli levendegjort med den rette fargen og finishen.

Hos Jotun kan du finne et bredt utvalg av vakre fargekombinasjoner og få idéer til å forvandle alle rom. Utforsk Jotuns nyeste trendsettende farger og oppdag en verden av vakre veggfarger som kan gi ditt hjem det perfekte uttrykket. Ta tak i penselen og finn din farge hos Jotun, hvor dine vegger får muligheten til å fortelle sin helt unike historie.

Transformasjon med regnbuens farger

Maling kan du få i et utall av farger i alle nyanser og glansgrader. Her er det bare fantasien som setter begrensningene. Vi hos Happy Homes Torshov kan hjelpe deg å finne den løsningen som passer best for ditt rom, og er behjelpelige med å få jobben utført.

 Kontakt oss