Gulv

Parkett- og laminatgulv

Be om pristilbud

Få det beste fra to verdener

Parkett- og laminatgulv er populære valg for å skape et varmt og naturlig utseende i hjemmet ditt, samtidig som de tilbyr holdbarhet og enkelt vedlikehold. Happy Homes Torshov leverer parkett- og laminatgulv fra Tarkett og Room Concept. Kom innom for å se vårt utvalg og finn den løsningen som passer best for deg.

Velg et tidløst gulvalternativ

Parkettgulv er laget av ekte tre og gir et autentisk og luksuriøst preg til ethvert rom. Hvert parkettbrett har sin unike karakter og naturlige variasjoner, og det finnes et bredt spekter av tresorter og finisher å velge mellom. Enten du foretrekker et lyst eikegulv eller en rik valnøttfarge, kan parkettgulv tilpasses din personlige stil. Parkett er også slitesterkt og kan motstå daglig slitasje, og det kan enkelt slipes og etterbehandles for å fornye utseendet over tid.

Levende utseende uten kompromiss

Laminatgulv er et mer kostnadseffektivt alternativ som etterligner utseendet til ekte tre, stein eller fliser. Det består av flere lag, inkludert en fotorealistisk overflate som gjenskaper det naturlige utseendet til forskjellige materialer. Laminatgulv er slitesterkt og motstandsdyktig mot riper, flekker og solbleking. Det er også enkelt å vedlikeholde, og flekker kan enkelt tørkes bort med en fuktig klut. Med et bredt utvalg av farger, mønstre og teksturer å velge mellom, kan du finne et laminatgulv som passer perfekt til rommets design.

Se våre parkett- og laminatgulv-produkter

Vil du vite mer om våre parkett eller laminatgulv?

Ta kontakt eller kom innom butikken for en hyggelig prat.

 Kontakt oss