Tapet

En verden av farger, trender og eleganse

Be om pristilbud

Skap et personlig rom

Tapet er en fargerik, trendy og elegant løsning for å transformere ditt hjem. Hos oss finner du et bredt spekter av tapetvarianter, inkludert vinyltapet, papirtapet, fibertapet, renoveringsduk, miljøtapet, tekstiltapet og glassfiberstrie. Velg den tapeten som passer din stil og personlighet.

Tapetsering er enklere enn noen gang

Tapetsering har nå blitt like enkelt som å male, og forarbeidet krever omtrent samme innsats. Det som gjør tapet så fantastisk er det mangfoldet av valgmuligheter når det kommer til fargekombinasjoner, teksturer og mønstre. Mens maling kan være ensfarget, tilbyr tapet et levende og dynamisk uttrykk med et bredt spekter av strukturer. Tapet er enestående når det gjelder å skape helhetlige farger og mønstre.

Uttrykk deg selv og din stil

Malingen lages med kjærlighet og respekt for mennesker og natur, og det brukes kun 100 % naturlige pigmenter for å holde prosentandelen av VOC så lav som mulig. Våre produkter oppfyller de strengeste miljøkravene, med en VOC-verdi på mindre enn 30, mens noen av våre produkter ikke har VOC i det hele tatt. Malingen inneholder svært få skadelige stoffer, og vi velger å bruke vannbaserte formuleringer i så stor grad som mulig. Dette betyr at risikoen for allergiske reaksjoner er minimal, takket være de naturlige og miljøvennlige ingrediensene vi benytter.

I vår tapetavdeling finner du et stort utvalg av tapeter fra markedets ledende leverandører.

Forny hjemmet ditt

Tapet finnes i flere ulike former og nyanser, med eller uten mønster og trykk, og kan friske opp et rom og gjøre det helt nytt. Vi har et stort utvalg flotte tapeter å velge i. Kom innom butikken vår og finn den som passer til din personlige stil.

 Kontakt oss